Bilverkstad Huddinge

Din Speedy bilverkstad i Huddinge

Bilverkstad Huddinge

Speedy Huddinge är en bilverkstad som har hjälpt bilägare sedan 2015. Vår bilverkstad ligger några minuter med bilen från Huddinge Centrum och pendeltågsstationen, och är lätt att nå från Huddingevägen via väg 259. Välkommen till Speedy Huddinge, din bilverkstad Huddinge.

Kontaktuppgifter

Öppettider

  • Mån – Tors: 07.30 – 17.00
  • Fredag: 07.30 – 15.00
  • Lunch: 12.15 – 13.00

Kontaktformulär

Bilverkstad Huddinge

Speedy Huddinge – Din snabba och pålitliga bilverkstad i Huddinge. Njut av kaffe medan bilen servas på vår bilverkstad i Huddinge. Vi är Huddinges bästa och snabbade bilverkstad. Med över 30 år i branschen har vi allt som krävs för att fixa dina bilproblem.

Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo och god säkerhet är något vi alltid prioriterar. Det ska gå snabbt och flexibelt att fixa bilen, och därför har vi både bokade tider och drop-in. Garanti i hela tre år har du alltid när du anlitar oss. Du får alltid veta priset i förväg och kan även välja delbetalning om du vill betala senare.

Välkommen till marknadens bästa bilverkstad! Du kommer inte att bli besviken när du kontaktar oss. Bilverkstad Huddinge.

Vårt löfte till dig

Välkommen till Högdalens Snabbservice – din personliga bilverkstad Huddinge! Vi har ett passionerat team av bilmekaniker med bred erfarenhet och utbildning, som alltid står redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov.
Vårt mål är att ge dig bästa bilservice och bilreparation, och vi använder bara den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att din bil rullar säkert och problemfritt.

Fast pris alltid
Vi är stolta över att vara en bilverkstad i Huddinge med transparenta priser. Du får alltid veta priset innan vi börjar arbetet, och ibland kan priset till och med bli lägre än första priset när

jobbet är klart. För vi tror på att bygga en stark relation med våra kunder genom att förklara allt på ett lättförståeligt sätt, dokumentera samtliga moment i jobbet och leverera exceptionell kundservice.

Vårt bra rykte talar för sig självt, med snabb bilservice, rimliga priser och goda recensioner från tidigare kunder. Vi ger dig även extra trygghet och säkerhet genom relevanta garantier och försäkringar för våra tjänster.
Så om du letar efter en snabb bilverkstad i Huddinge med en personlig touch, se till att välja Högdalens Snabbservice! Din bilverkstad Huddinge.

Några kundrecensioner

”Ringde och fick tid samma dag trots att det var fullbokat online. Trevligt och korrekt bemötande samt fixade bilen på 4 timmar.” /Jakob A

” Trevligt bemötande, fick tid samma dag och kunde hämta bilen dagen efter.” / Maria H

Toppenbra bemötande, lätt att få tid och snabbt fixat byte av styrled mm och till bra pris jämfört med andra verkstäder” /Tora N

”Bästa verkstaden i Stockholm
Tack för allt” /Gökhan B

”Trevlig, proffsig och tillmötesgående personal.” / Carina S

”Väldigt smidigt och bra priser. Fick tid samma dag. Väldigt nöjd!” /Helge D

”Alltid snabbaste och bästa servicen. Väldigt hjälpsamma i alla lägen och inget är omöjligt.
Kund i 25 år” / Claes Lennart W

Läs fler recensioner på Reco!