Bilverkstad Högdalen

Din bilverkstad i Högdalen

Bilverkstad Högdalen

Välkommen till Speedy bilverkstad i Högdalen. Vi har hjälpt bilägare sedan 1978. Vår bilverkstad ligger precis intill Högdalens tunnelbanestation och en stenkast från genomfartsleden väg 271. Speedy Högdalen är i det närmaste ett landmärke i Högdalen och väldigt omtyckt av lokalborna. Välkommen till Speedy Högdalen, din bilverkstad Högdalen.

Kontaktuppgifter

Öppettider

  • Mån – Tors: 07.30 – 17.00
  • Fredag: 07.30 – 15.00
  • Lunch: 12.15 – 13.00

Kontaktformulär

Bilverkstad Högdalen

Speedy Högdalen – Din snabba och pålitliga bilverkstad i Högdalen.
Njut av kaffe medan bilen servas på vår bilverkstad i Högdalen. Vi är Högdalens bästa och snabbade bilverkstad. Med över 30 år i branschen har vi allt som krävs för att fixa dina bilproblem.

Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi garanterar att våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa dig även med de svåraste bilproblemen. Tempo och god säkerhet är något vi alltid prioriterar. Det ska gå snabbt och flexibelt att fixa bilen, och därför har vi både bokade tider och drop-in.
Garanti i hela tre år har du alltid när du anlitar oss. Du får alltid veta priset i förväg och kan även välja delbetalning om du vill betala senare.

Välkommen till marknadens bästa bilverkstad! Du kommer inte att bli besviken när du kontaktar oss. Bilverkstad Högdalen.

Vårt löfte till dig

Välkommen till Högdalens Snabbservice – din personliga bilverkstad Högdalen! Vi har ett passionerat team av bilmekaniker med bred erfarenhet och utbildning, som alltid står redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov.
Vårt mål är att ge dig bästa bilservice och bilreparation, och vi använder bara den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att din bil rullar säkert och problemfritt.

Fast pris alltid
Vi är stolta över att vara en bilverkstad i Högdalen med transparenta priser. Du får alltid veta priset innan vi börjar arbetet, och ibland kan priset till och med bli lägre än första priset.

För vi tror på att bygga en stark relation med våra kunder genom att förklara allt på ett lättförståeligt sätt, dokumentera samtliga moment i jobbet och leverera exceptionell kundservice.

Vårt bra rykte talar för sig självt, med snabb bilservice, rimliga priser och goda recensioner från tidigare kunder. Vi ger dig även extra trygghet och säkerhet genom relevanta garantier och försäkringar för våra tjänster.

Så om du letar efter en snabb bilverkstad i Högdalen med en personlig touch, se till att välja Högdalens Snabbservice! Din bilverkstad Högdalen.

Några kundrecensioner

”Supersnabb service, dom väntade kvar efter stängning för att ta emot bil på bärgningsbil. Väldigt fint bemötande över telefon och disken. Rekommenderar!” /Benny K

” Bra bemötande. Varningslampa i bilen som lyst flera dar o sen slocknat. Låg kostnad för kontroll och skriftlig förklaring på felet.” /Gudrun L

”Servat bilen och bytt en givare. Som alltid bra bemötande och kunnig personal. Snabb hantering. /Sven P

”Mycket trevlig och kunnig personal hade fått en 2a på besiktningen för svårväxlad bill, åkte dit för koll åtgärdade det direkt kostade mig 270 kr, ombesiktningen kostade 326 kr, tog även en fullständig service av dem så nästa gång jag ska besikta bilen lämnar jag in den hos Speedy för service före besiktningen, klart nöjd med dem” /Stig A

”Trevligt bemötande. Exakta besked om felen. Rimliga priser.” /Reza A

”Snabbt, smidigt, proffsigt. Återkommer gärna. /John L

”Blev bemött på ett precis lagom proffsigt sätt. Möttes i sak och det gick smidigt.
Hade valt Speedy för att jag hört att de är tidseffektiva och det stämde mer än väl. 1,5 timme var sagt men de var klara innan dess. Hit går jag igen! ”/Pia-Mari W

Läs fler recensioner på Reco!