Bilverkstad Fruängen

Din Speedy bilverkstad i Fruängen

Bilverkstad Fruängen

Speedy bilverkstad i Fruängen ligger intill Fruängen Centrum och tunnelbanan, och har hjälpt bilägare sedan 1996. Vår bilverkstad finns på adressen Elsa Brändströms gata 201, som ligger parallellt med E4. Strosa runt i Fruängen Centrum medan du väntar på att på att få bilen fixad. Välkommen till Speedy Fruängen, din bilverkstad Fruängen.

Kontaktuppgifter

Öppettider

  • Mån – Tors: 07.30 – 17.00
  • Fredag: 07.30 – 15.00
  • Lunch: 12.15 – 13.00

Kontaktformulär

Bilverkstad Fruängen

Speedy Fruängen – Din snabba och pålitliga bilverkstad i Fruängen.
Njut av kaffe medan bilen servas på vår bilverkstad i Fruängen. Vi är Fruängens bästa och snabbade bilverkstad. Med över 30 år i branschen har vi allt som krävs för att fixa dina bilproblem.

Om du inte vet vad felet är gör vi gärna en genomgående undersökning. Vi är ett företag som erbjuder bilreparationer och garanterar kvalitet och säkerhet. Våra kunniga bilmekaniker kan hjälpa med alla typer av bilproblem. Vi prioriterar snabb service och har både bokade tider och möjlighet för drop-in. Vi erbjuder tre års garanti och du får alltid veta priset i förväg, med möjlighet för delbetalning.

Välkommen till marknadens bästa bilverkstad! Du kommer inte att bli besviken när du kontaktar oss. Bilverkstad Fruängen.

Vårt löfte till dig

Välkommen till Högdalens Snabbservice – din personliga bilverkstad Fruängen! Vi har ett passionerat team av bilmekaniker med bred erfarenhet och utbildning, som alltid står redo att hjälpa dig med alla dina bilbehov.
Vårt mål är att ge dig bästa bilservice och bilreparation, och vi använder bara den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att din bil rullar säkert och problemfritt.

Fast pris alltid
Vi är stolta över att vara en bilverkstad i Fruängen med transparenta priser. Du får alltid veta priset innan vi börjar arbetet, och ibland kan priset till och med bli lägre än första priset när

arbetet är klart. För vi tror på att bygga en stark relation med våra kunder genom att förklara allt på ett lättförståeligt sätt, dokumentera samtliga moment i jobbet och leverera exceptionell kundservice.

Vårt bra rykte talar för sig självt, med snabb bilservice, rimliga priser och goda recensioner från tidigare kunder. Vi ger dig även extra trygghet och säkerhet genom relevanta garantier och försäkringar för våra tjänster.
Så om du letar efter en snabb bilverkstad i Fruängen med en personlig touch, se till att välja Högdalens Snabbservice! Din bilverkstad Fruängen.

Några kundrecensioner

”Mindre problem fixades smidigt samma dag till överenskommet pris.
Är väldigt nöjd! 🙂” /Gustav S

”Fick löpande info om vad som behövde göras och vad det kostade.” /Janne R

”Bra bemötande. Personalen var mycket kunniga inom området om nästan alla bilar och servade min bil på rekordtid med bra resultat. Tydliga och klara.” /Kamran F

”Bytte bromsar i bak. Det tog 45min och jag vart väl bemött av personalen i receptionen.
***** ” /Peter J

” Snabb hjälp trots omfattande jobb. Klara kostnadsangivelser innan reparation. Trevligt bemötande.” /Hans L

” Snabb service o trevligt bemötande. Billigare pris än vad dem först sa att det skulle kosta.” /Jarl-Eston L

” Kunde lämna in bil snabbt, de fixade bilen snabbt och de är trevliga, proffsiga och serviceminded.” /Marianne B

”Snabb, bra, punktligt och modest pris i konkurrens som står sig för en bilägare🤗” /Eva R

”Snabb bokning och snabbt åtgärdande av önskat fel.Trevlig personal som gav tips på vad som kan behöva göras framöver utan att ställa krav. Snyggt!” /Dejan U

Läs fler recensioner på Reco!